A kutatás és innováció irányában – különösen a ritka betegségek területén – elkötelezett vállalatként az Actelion szorosan együttműködik olyan kutatóintézetekkel, egészségügyi szakemberekkel és betegegyesületekkel, amelyek/akik segítenek új tudásanyagot és innovatív kezelési lehetőségeket eljuttatni a betegekhez.

Mindennapos üzleti tevékenységünkhöz hozzátartozik a rendszeres kapcsolattartás az egészségügyi szakemberekkel, akik klinikai és kezelési tapasztalataikból származó, független szaktudásuk révén értékes tudományos információkkal gazdagítják ismereteinket.

Az adott területek szakértőivel való közös kutatás és az általuk biztosított szolgáltatások elősegítik a tudomány fejlődését, a betegségek jobb megismerését és gyakran kedvezőbb klinikai eredményeket biztosítanak a betegek számára. Az Actelion tisztában van azzal, hogy egyre magasabbak az elvárások arra vonatkozóan, hogy a vállalat és a külső csoportok közötti együttműködést ne csupán a tisztességesség, hanem az átláthatóság is jellemezze. A European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA) transzparencia kódexével összhangban az Actelion közzé teszi az egészségügyi szakemberekkel és szervezetekkel való együttműködés jellegével és nagyságrendjével kapcsolatos információkat. A közzétételt illetően az Actelion az alkalmazandó adatvédelmi előírások betartásával jár el.

 

AZ EGÉSZSÉGÜGYI SZAKEMBEREKNEK ÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYI SZERVEZETEKNEK NYÚJTOTT JUTTATÁSOK KÖZZÉTÉTELE

Az Actelion Pharmaceuticals Hungaria Kft. az EFPIA transzparencia kódexével összhangban közzé teszi az egészségügyi szakemberekkel és szervezetekkel való együttműködés jellegével és nagyságrendjével kapcsolatos információkat.