Több mint 15 éves kutatási és gyógyszerfejlesztési múlttal vállalatunk vezető szerepet tölt be a PAH terápiájában. A kórkép összetett patogenezisének és molekuláris mechanizmusainak mind alaposabb feltárása lehetővé tette olyan célzott hatásmechanizmusú gyógyszerek kifejlesztését, amelyek kézzelfoghatóan befolyásolják a betegség prognózisát.

Eltökélt szándékunk ezt a vezető szerepet a 2020as évek közepéig megőrizni. Célunk elérését a már forgalomban lévő és a reményeink szerint a jövőben forgalomba kerülő termékeink segítik.

A humán biológiában, különösen egyes molekuláris targetek, például a G fehérjével kapcsolt receptorok terén szerzett szakértelmünk vezet újabb, ígéretes kutatási területekre.

Tudományos tapasztalatainkat saját kutatási, fejlesztési és marketingtevékenységünk során hasznosítjuk. Teljesen integrált működésünk azt jelenti, hogy az értéklánc minden eleméhez rendelkezünk a szükséges szakértelemmel, hogy a betegek, az orvosok és az egészségügyi finanszírozók számára is a legkiválóbb készítményeket nyújthassuk, és a saját működésünket kiszolgáló intézményi és infrastrukturális apparátust a leghatékonyabbá tegyük.

 

Az alkalmazottak teljes létszáma

Gyógyszerkutatás388
Klinikai fejlesztés452
Marketing és értékesítés1,443
Támogatási funkciók341
Összesen 2,624
December  2016