A culture focused on innovation, trust and teamwork enables the company to flourish in the biopharmaceutical sector by attracting and retaining the best people in the industry.

Our open communication and a results-driven approach foster an enthusiastic, stimulating environment for both employee and company development.

 

Our Core Values

 • Innováció

  Pontosan tudjuk, mit jelent az, hogy vállalkozói szellem.
  Megkérdőjelezzük a feltételezéseket és a közvélekedést, illetve minden, megoldásra váró helyzetben a lehetőséget látjuk.
  Időt és teret biztosítunk az innovatív kezdeményezéseknek.

 • Bizalom és csapatmunka

  Tisztában vagyunk azzal, hogy a siker az embereken múlik, ezért tevékenységünket mindenkor a bizalom és a csapatmunka határozza meg. Munkatársainkkal szemben jóindulat és pozitív hozzáállás jellemez minket.
  Ötleteinket és feladatainkat egymással megosztva maximalizálhatjuk szakértelmünket, és megtapasztalhatjuk, hogy az együttműködés mindig sikeresebbé tesz.

 • Nyílt kommunikáció

  Projektjeink gyors ütemű megvalósításához tényeken alapuló, szilárd döntéseket kell hoznunk, melyhez minden partnerünk véleményére, tanácsára és szakértelmére szükségünk van.
  Csak így biztosíthatjuk erőforrásaink hatékony és eredményes felhasználását.

 • Eredményorientáció

  Magas szintű teljesítményünkhöz – vállalati stratégiánkkal összhangban – világos és ösztönző célokat fogalmazunk meg, melyek megvalósításakor döntéseinket mindenkor egzakt adatokra támaszkodva hozzuk meg.
  Átlátható és következetes döntéshozatalra törekszünk, s ehhez egyszerű, gyakorlati szempontokat fogalmazunk meg.