Az Actelion sikeres és gyorsan növekvő gyógyszeripari cég, melynek vállalati kultúrájában meghatározó az innováció, a tudomány és a betegek jólléte iránti elkötelezettség. Az Actelion fejlesztései számottevő társadalmi értéket képviselnek, és eddig kielégítetlen terápiás igényeket szolgálnak ki. Ha azonosulni tud az Actelion alapvető értékeivel, tekintse át aktuális állásajánlatainkat, és küldje el önéletrajzát!

Csatlakozzon Ön is hosszú távon az Actelion csapatához, és legyen részese annak az izgalmas lehetőségnek, hogy szakterületén újat, innovatívat alkothat! Az Actelion csapatszelleme és változások iránti nyitottsága garantálja, hogy Ön is megtapasztalhassa fáradhatatlan erőfeszítéseinek konkrét eredményét, és élvezhesse a támogató környezet nyújtotta előnyöket. Az Actelion ösztönzi munkavállalói szakmai fejlődését, egyúttal hangsúlyozza a kiegyensúlyozott magánélet fontosságát, és támogatja annak megvalósítását.

Új alkalmazottnak olyan szakembereket várunk, akik innovatívak, rugalmasak, lelkesek és bármilyen munkakörben megállják a helyüket. A kiválasztási folyamat során a jelentkező találkozik az adott szakterület meghatározó munkatársaival és a humánerőforrás-szakemberekkel, akiktől tájékozódhat a betölteni kívánt pozícióról és a vállalat szellemiségéről. Az állásinterjúk (és esetenként az értékeléshez szükséges feladatok) az Actelion alapvető kompetenciáin alapulnak, és azokra a legfontosabb követelményekre helyezik a hangsúlyt, amelyek az adott munkakör magas szintű betöltéséhez szükségesek. Az álláshirdetésekre jelentkezőknél nem csupán a szakmai tudást és tapasztalatot vesszük figyelembe, hanem a további fejlődésre való képességet is.

Jelentkezzen online, és ismerje meg jobban az Acteliont!

Az Actelion esélyegyenlőséget biztosító munkáltató.

Fontos tudnia, hogy léteznek megtévesztő/hamis álláshirdetések, melyek azt hitetik el, hogy az Acteliontól származnak. Ilyen megtévesztési kísérlet indulhat különböző internetes forrásokból, például hamisított vállalati honlapokról vagy magát az Actelion toborzójának feltüntető álszolgáltatóktól, akik kéretlen levelet küldenek. Ezek célja, hogy az áldozatoktól nem létező állás fejében pénzt vagy személyes adatokat csaljanak ki.

Az Actelion sosem kér fizetséget az álláspályázatok elbírálásáért.

Amennyiben kétsége merülne fel, jelentkezés előtt kérjük, ellenőrizze, hogy az adott pozíciót ezen a honlapon is meghirdettük-e!

 

ÁLLÁSAJÁNLATOK